Daarom Mehr

Minder risico, minder zorgen en meer goed geregeld met Mehr HR Service

In de meeste kleine organisaties regelt de eigenaar de personeelszaken tussen de bedrijven door. Vaak samen met de boekhouder en office manager. Dat kan beter! Maar een professionele HR-manager kost geld.

Gelukkig is er eindelijk een bureau in Nederland dat je daarbij helpt. Praktisch én betaalbaar. Bij Mehr deel je een professionele, gekwalificeerde HR-manager met andere kleine bedrijven. Zo heb je een complete HR-oplossing tegen een betaalbaar tarief.

Wij beloven je:

  • Je bent als bedrijf nooit te klein voor Mehr. We nemen je serieus.

  • Je voldoet aan de laatste wetgeving en loopt geen onnodige risico’s.

  • We spreken heldere taal. Jargon laten we achterwege.

  • Jij doet waar jij goed in bent, wij regelen je HR-zaken.

  • We zijn voordelig. We regelen de meeste zaken online en telefonisch met je.

Maak kennis met Bianca Kooreman

Mijn naam is Bianca Kooreman. Ik ben een enthousiaste HR-manager en payroll-specialist met enorm veel plezier in mijn werk. Zó veel plezier dat iemand eens aan mij vroeg: “Goh, jij lacht wel veel hé?’’ Een echte eye-opener was dat. Het deed me inzien dat het heel belangrijk is dat je werk doet wat je leuk vindt. Ik besefte dat dit niet iedereen is gegeven. Gelukkig heb ik iets gevonden wat veel voldoening en energie geeft.

Als ik niet aan het werk ben sport ik graag in de buitenlucht. Ik ben een fanatieke hardloper en wielrenner, maar kan mezelf ook heerlijk verliezen in een spannend boek. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn gezin.

Werken bij Mehr

HR-assistant (0,8 fte)
Een echte doorzetter met hbo denk- en werkniveau, die uitblinkt in klantvriendelijkheid en kleine bedrijven graag helpt met geweldige HR.

Bekijk de vacature

Mehr HR Service

Rijnsburgstraat 9-11
1059 AT Amsterdam
Routebeschrijving
Mail ons

Maak een afspraak