HR Abonnement

Je alledaagse HR-zaken professioneel geregeld

Win tijd met het HR abonnement

Met het HR abonnement regelen we vrijwel al je dagelijkse HR-werk. Zo hou je meer tijd over voor datgene waarom je ooit een bedrijf bent begonnen. Voor nóg meer gemak, zekerheid en tijdwinst kun je het abonnement aanvullen met twee optionele modules.

Met dit abonnement nemen we je vrijwel al het dagelijkse HR-werk uit handen. Zo kun je zelf rustig verder met datgene waarom je ooit een bedrijf bent begonnen.

Bereken wat het kost

Voor basis HR-zaken

Optionele modules

 • HR Abonnement

  Je HR-basis goed geregeld

vanaf
€ 480
Meer info

Optioneel

Optioneel

 • Mehr Helpdesk

  Antwoord op al je vragen

vanaf
€ 266
Meer info
 • Mehr Verzuim

  Alles snel en goed geregeld

vanaf
€ 18
Meer info

Inhoud van het HR Abonnement

 • HR Abonnement

  We houden contractbeëindigingen in de gaten, beheren je digitale personeelsdossiers en zorgen dat alle overeenkomsten actueel blijven. Zo zie je nooit meer iets over het hoofd.

  Hoeveel werknemers heb je?

  Je hebt 5 medewerkers

  525,00  per maand

  Deze HR-diensten zitten in het pakket:
  • Beheer HR-overeenkomsten

   We zorgen ervoor dat je HR-overeenkomsten netjes opgesteld en beheerd worden. Denk aan arbeidscontracten, verlofovereenkomsten en overeenkomsten voor studies en apparatuurgebruik.

  • Beheer digitale personeelsdossiers

   Dankzij digitale personeelsdossiers kun je 24/7 bij alle gegevens van medewerkers: persoonlijke gegevens, contracten en arbeidsvoorwaarden, functionerings- of ontwikkelingsdossiers etc.

  • Beheer belangrijke afspraken

   Voor zaken die je niet wilt vergeten maken we automatische meldingen aan. Bijvoorbeeld bij het aflopen van een contract, de start van een zwangerschapsverlof, jubilea of functioneringsgesprek.

  • Salarisadministratie

   We richten de salarisadministratie voor je in en verwerken wekelijks alle salarismutaties. Elke maand zorgen we dat jij ze goedkeurt.

  • Beheer vakantie, verlof en verzuim

   We leiden vakantie en verlof in goede banen, maar ook zaken als arbeidstijdverkortingen en leeftijdsdagen. Dat doen we o.a. met een jaarkalender, roosters en een doe-het-zelf-omgeving.

  • Managementoverzichten

   Voor inzicht in allerlei personeelszaken stellen we rapportages en analyses voor je op. Over ziekteverzuim, de in-, door- en uitstroom, de bezetting en je personeelskosten bijvoorbeeld.

  • Juridische check-up

   Tweejaarlijks doen we een juridische check-up voor je. Dat houdt in dat we al je HR-overeenkomsten en -regelingen checken. Als het nodig is stellen we wijzigingen voor.

  • Onboarding personeel

   We geven nieuwe medewerkers een fijne start. We lichten de arbeidsvoorwaarden toe en maken ze wegwijs met het persoonlijke HR-portaal. Alle vragen kunnen ze bij ons kwijt.

  Toon meer dienstenToon minder diensten

  2 aanvullende modules (optioneel)

 • Mehr Helpdesk

  We zorgen ervoor dat je personeel niks tekort komt. Elke maand vindt er een HR-spreekuur plaats waarbij we op locatie vragen kunnen beantwoorden. Voor dringende vragen zijn we op alle werkdagen bereikbaar via de HR Helpdesk.

  Hoeveel werknemers heb je?

  Je hebt 5 medewerkers

  295,00  per maand

  Deze HR-diensten zitten in dit aanvullende pakket:
  • HR Helpdesk

   Vragen komen soms op onverwachte momenten. Ook in die gevallen wil je snel geholpen worden. Speciaal daarvoor is onze HR-helpdesk, elke werkdag bereikbaar voor iedereen binnen je bedrijf.

  • HR Spreekuur op locatie

   Iedere maand vindt er een spreekuur plaats om uitleg te geven over arbeidsvoorwaarden, wet- en regelgevingen en salarisstroken. Ook stellen we zaken als werkgeversverklaringen op.

 • Mehr Verzuim

  Alles wat te maken heeft met het ziekteverzuim van je mensen, zodat je voldoet aan de eisen van de Arbowet. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten en verwerken van ziek- en herstelmeldingen.

  Hoeveel werknemers heb je?

  Je hebt 5 medewerkers

  22,50 per maand

  Deze HR-diensten zitten in dit aanvullende pakket:
  • Ziek- en herstelmeldingen

   Af en toe komt het voor dat je medewerkers ziek zijn. Ziek- en herstelmeldingen geven we op tijd door via het verzuimsysteem van de Arbodienst.

  • Signaleringen doorgeven

   Uit de ziek- en herstelmeldingen die we doorgeven aan de Arbodienst, komen soms signalen voort. Denk aan een werknemer die langdurig of frequent ziek is. We geven deze signaleringen aan je door zodat je een gesprek kunt inplannen met de werknemer.

  • Contact bedrijfsarts, arbeidskundige & werkvermogenspecialist *

   Als gevolg van een signalering kan een activiteit plaatsvinden. Denk aan een oproep voor het spreekuur of een probleemanalyse door een bedrijfsarts, verzuimbegeleiding of preventief medisch onderzoek. In dat geval treden we op als tussenpersoon. 

   * NB: eventuele kosten die komen kijken bij contact met de Arbodienst vallen niet onder dit abonnement. Bijvoorbeeld kosten voor (het maken van) een afspraak met een bedrijfsarts, een medisch onderzoek, verzuimbegeleiding etc.

Wat kost het je?

Continu HRM: vanaf €535 per maand plus €10 per werknemer

Hoeveel werknemers heb je?

  werknemers x €29,95 =

  p/m

Dit kost het je:

Basis pakket continu HRM

  p/m

Module A

  p/m

Module B

  p/m

Module C

  p/m

Totaal

  per maand

Klinkt het goed?

Maak een afspraak

Ben je meer op zoek naar losse of specifieke HR-diensten? Misschien is HR On Demand iets voor je.